Tietoa meistä

K niin kuin koti on kolmen touhuavan naisen virtuaalinen kimppakämppä, jossa nautitaan puuhakkaasta elämästä.

Istumme työksemme tietokoneen ääressä, joten vapaa-aikana meillä on hillitön tarve päästä tositoimiin.  Meillä tehdään käsitöitä, laitetaan ruokaa ja leivotaan, rempataan vanhaa, rakennetaan puutarhaa ja joskus nikkaroidaankin. Välillä tehdään retkiä ja aina kolutaan kirppareita, kun vaan mahdollista.


Laura:

Kaupunkilainen maalainen. Pikkutyypin ja Pikkuveljen äiti. Muutin saviseudulta tois pual jokke jo kauan sitten. Silloin vannoin, etten koskaan palaa. Nyt vietän kaiken vapaa-ajan lapsuudenkodissani Hamarissa, jota remppaamme hiljalleen.

Käsityötunnit olivat kouluaikainen painajaiseni. Nyt minulla on kaksi arkullista lankoja ja aina pari kudinta ja virkkausta meneillään. Tykkään dreijata ja haluaisin ehtiä sitomaan kirjoja. Haaveilen isosta työpöydästä, jolle voisi levittää käsityöprojekteja.

Tykkään kauniista tavaroista ja olen kirpparikoukussa, mutta yritän opetella hillitsemään itseäni. Keväästä syksyyn kaivelisin mieluiten puutarhassa ja unelmoin toimivasta kompostointijärjestelmästä. Toisen unelmani, kasvihuoneen, sain jo!

Olen aikuisiällä syttynyt heppahöperö. Rakastan sekä pollenkakan tuoksua että sen maanparannusominaisuuksia.


Liisa:

Lontooseen kotiutunut maalainen. Aina liian vähäiseltä tuntuva vapaa-aika kuluu keittiössä uusia reseptejä kokeillen, neulonta- ja virkkausprojekteja miettiessä tai ompelukoneen kanssa pähkäillen. Työn alla on usein montakin eri projektia ja välillä tulee valmistakin.

Rakasta kirppareilla kiertelyä ja yksi kesäisten telttailuviikonloppujen kohokohdista on ehdottomasti läheisten pikkukaupunkien kirpparitarjonta! Puhumattakaan illoista nuotion ääressä ilman telkkaria ja tietokonetta, pitkän kaavan mukaan ruokaa laittaen ja vain olemiseen keskittyen.

Taannoisen muuton innostamana olen viettänyt aivan liikaa aikaa ebayssa. Ja olen opetellut myös luopumaan tavaroista. Vielä kun jonain päivänä innostuisin käymään läpi yksiöllisen verran veljeni kellariin vuosia sitten varastoimaani tavaraa...


Päivi:

Tääl puol jokke jo kolmatta vuotta ja sitä ennen siellä ja täällä. Olen matkalla, mutta en tiedä vielä minne.

Olen kasvanut käsityöläisyyteen ipanasta asti. Siitäkin huolimatta neuloin ala-asteen käsityötunnilla eripari sukat, toiset kokoa 36 ja toiset 42. En lannistunut, vaan opiskelin myöhemmin vaatesuunnittelua ja mutkien kautta valmistuin graafiseksi suunnittelijaksi.

Luovasta työstä huolimatta työnteko tapahtuu pääasiassa tietokoneen ääressä. Tämä taas aiheuttaa sen, että kotiväen mielestä ad saa päätteen hd kotioloissa...tykkään neuloa, virkata, maalata, piipertää, puuhastella...lista on pitkä. Yritän myös liikuttaa kehoani vaihtelevalla tyylillä, ratsastuksesta lautailuun.

ps. Ja jos Laura unelmoi isosta työpöydästä, niin minä työhuoneesta. Sellaisesta paikasta, jonne saisin järjestää kaikki puuhailuun liittyvät tavarani.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...