keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Lontoon kirpparilöydöt

Lontoon kirpparit eivät tällä kertaa mukamas olleet parhaimmillaan. Silti kotona laukkua purkaessa huomasin, että mukaan tarttui monenlaista mukavaa tuliaista.


Autoshottilasien ostamista tuumasin kovasti. Tulivat kovin hienossa paketissa. Kertaalleen olin jo viemässä niitä kassalta takaisin hyllyyn, mutta Liisa kannusti ostamaan.

Näin muuten unta, että yksi lasi oli mennyt rikki. Vaikka ei se ole.Olen heikkona luupäisiin aterimiin. Vaikka en edes tiedä mitä näin fiineillä veitsillä kuuluu syödä.Lusikoita ei koskaan ole liikaa, eihän?Toivoin löytäväni isoja teekuppeja. Nämä ei ole ihan sellaisia, mutta nättejä olivat kumminkin. Liisan antaman kynttilänvaluoppitunnin ansiosta voi olla, että nämä päätyvät valaisemaan ikkunalaudalle. Tai sitten tarjoilen niistä teetä.Tämä sympaattinen kannu kruunaa teesetin. En vielä tosin tiedä mitä se voisi pitää sisällään.

4 kommenttia:

 1. Huokailen noita aterimia ja kuppeja :)

  VastaaPoista
 2. Omenaminttu - Niinpä, kaikkia ihania astioita ja aterimia tarttuu onneksi mukaan. Kunpa vielä saisi elämänsä organisoitua niin, että niitä pääsisi käyttämäänkin!

  VastaaPoista
 3. Joo, tiedän tunteen. Kirpparilöytöni unohtuvat usein kaappien kätköihin!

  VastaaPoista
 4. Just sanoin aamulla Jonille, että olisipas kivaa, jos olisi aikaa ja tilaa järkätä kaikki varastossa ja kaappien perällä lojuvat kirppariaarteet esille ja käyttöön.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...