keskiviikko 17. elokuuta 2011

Viirinauhat
Ensimmäiset viirinauhat liehuivat kesäjuhlissa. Tämä erä valmistui viikonloppuna ja ilahduttaa pian syntymäpäiväsankareita kaukana Aasiassa.

3 kommenttia:

 1. Viirit on kivoja, vaikka en ensin niin ajatellutkaan. :)

  Tuosta kirjokintaita kirjasta olen tosi kade!!! Witsit mikä löytö. Neulon mieluiten sukkia (liukuhihnalta niitä yleensä tulee tasaista tahtia) mutta lapasia en ole koskaan elämässäni tehnyt. Tiedänpä ainakin mitä kirjaa metsästän minäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno nauha!

  Ja kiitos vaan niistä edellisistä. Juuri alkuviikosta istuskelin huvimajassa ja ihastelin siellä liehuvia viirejä ja mietin, että pitääköhän ne ottaa talveksi alas, että on sitten kevään merkki, kun ne ripustetaan takaisin.

  Minna - Mulla ei tule enää käsitöitä liukuhihnalta. Joskus vuosia sitten tuli. Ja tumppuja ja sukkia olen kutonut tosi vähän jostain syystä. Ehkä siksi, että Mamma teki meille niitä.

  Mutta tuon kinnaskirjan malleja voi oikein mainiosti soveltaa myös sukanvarsiin, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 3. Joo, eiköhän ne viirit kannata ottaa sisälle lämpimään talveksi. Mun suunnitelma viireistä erkkeri-ikkunaan ei ole vieläkään toteutunut ja pian taitaa olla aika ottaa taas esille talvisempi virkattu kukka/tähtinauha.

  Haaveilen myös telttailu viireistä. Vieläköhän ehtisin ompelemaan sellaisen ennen pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...