lauantai 13. huhtikuuta 2013

Myötää, baby, myötää!

 
 
 Olen ottanut kopin Päivin itselleen antamasta haasteesta tehdä joka kuukausi jotain, mitä ei koskaan ennen ole tehnyt. Tällaista oli meno ihkaensimmäisissä estekisoissani Loimihaassa.

Onneksi ratsunani oli huipputaitava Vili, joka meni sen verran vauhdilla, että isäntänsä ei kuulemma ehtinyt saada sitä kuvaan ollenkaan.

Toivottavasti opin tänään, että hevosta kannattaa kääntää pohkeella. Ja tuon yllä olevan kuvan näkemisen jälkeen voisin vähitellen oppia myös myötäämään ajoissa esteellä.

Nyt on kova polte päästä korjaamaan virheitä! 
Lopuksi sanoimme molemmat huhhuh!

Kyllä oli kiva aamupäivä!

---

My first showjumping competition. Fast is the first word that comes to mind. It was all over in a matter of seconds even though all morning I had told myself to go slow.

These are the first pictures I see of myself jumping. I have so much to learn! Can't wait!

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Päivi - Kiitos! Oli huippukivaa. Seuraavalla kerralla tulette mukaan!

  VastaaPoista
 3. Hurjaa ja hienoa!! Susta on tullut oikean tuulispää. Koska sen yhden ainokaisen kerran olen hepalla ratsastanut tajuan sen verran, ettei tuo ole helppoa.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar - Ei ole helppoa, ei. Ja jotenkin siinä kisatilanteessa kaikki talven aikana opittu pyyhkiytyi mielestä ja palautui sitten hiljalleen illalla kotona.

  VastaaPoista
 5. Ohoh! Eka kerran näen sinut ratsailla. Aika hurjaa menoa. Olen hepnaadilla lyöty enkä oikein tiedä matä sanoa. Hieno juttu. Pidä suitsista kiinni. Love yo. Ä

  VastaaPoista
 6. Äiti, ne on ohjat, mistä pidetään kiinni... Mutta juu, pidän kyllä kiinni, harjastakin, jos meno on oikein hurjaa. Mutta on se niin kivaa!

  VastaaPoista
 7. Oi kun hauskat kuvat. Samalla vauhdilla tuli myös kaahattua.

  VastaaPoista
 8. Minna - Aikamoista kaahausta tosiaan. Ehkä vielä joskus saan hepan jotenkin haltuunkin...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...