sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Olohuoneessa

Täällä on melkein jo valmista!


Olohuoneen remontointi aloitettiin hankkiutumalla eroon inhottavan likaisesta kokolattiamatosta.
 

Maton alta paljastuivat hyväkuntoiset (kuvassa jo hiotut) lattialaudat ja ikkunan edessä oleva jännittävä kissanluukkutunneli.

Harmaa seinämaali vaikutti aluksi vähän liiankin tummalta. Olin suorastaan vähän järkyttynyt kun aloin sutia maalia seinään ja epäilin maalikauppiaan sekoittaneen minulle väärän maalin! Mutta seuraavana aamuna maali näyttikin mielestäni jo oikein kivalta!


Vanhat tutut huonekalut ja 15 vuotta sitten turkulaiseen opiskelijakämppään hankittu matto löysivät paikkansa ongelmitta.


Vanhan kämpän romuhuoneessa levyvarastona toiminut senkki pääsi kunniapaikalle olohuoneeseen.


Käsityökori peittää kissanluukun.Yllätykseksemme olohuoneeseen mahtuu myös ruokapöytä.  Mattoja on tällä hetkellä vähän liikaakin, mutta niistä tuskin on haittaa näin talvella. Vanhojen englantilaisten lattialautojen alla ei nimittäin juurikaan ole eristeitä ja kivijalan tuuletusaukot takaavat vähän liiankin hyvän ilmakierron.

Suunnitelmissa on vielä hankkia kirjahylly sohvan taakse ja laittaa kuvia seinään. Uusia tyynyjäkin voisin ommella. Ruokapöydän nurkkaus vaatii vielä myös vähän huomiota.

Nyt kun vielä olisi aikaa istua sohvalla ja nauttia vasta remontoidusta huoneesta!

5 kommenttia:

 1. Oi, nayttaapa niin kivalta! Ajattelinkin etta teilla on varmaankin ollut muutto/remontti-hassakkaa talle vuodelle. Meillakin alkaa ullakko-remontti Tammikuun alussa mita en niinkaan innolla odota, paitsi sitten tietysti sita lopputulosta sitten! :) Mukavaa joulunodotusta! xx

  VastaaPoista
 2. Vau, tuo olohuonehan vaikuttaa ihan isolta, kun sinne mahtuu ruokapäytäkin. Hienoa. Ja kotoisan värikästä. Olen erityisen onnellinen, että vanha ystäväni janoinen matto on kaivettu esiin vuosien jälkeen! Se passaa tuohon oikein mainiosti.

  VastaaPoista
 3. Voih...löysimpä ihanan blogin...mahtava muutos olohuoneessa ja nuo ikkunat...huah...olen ihan myyty ja jään kyllä seuraamaan blogia...:))
  Nyt alan lukemaan vanhempia juttuja...

  VastaaPoista
 4. Emma - onpas mukava kuulla sinusta! Tsemppia remppaan ja ihanaa joulukuuta!

  Laura - matto on tosiaan kokenut kovia, mutta mielestäni se on vain parantunut käytössä : )

  Irmastiina - tervetuloa seuraamaan blogia!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...