tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesän työleiri


Olemme leikkimielisesti kutsuneet lomaamme työleiriksi. Pari viikkoa on puuhasteltu niin paljon, että hyvä että olemme ehtineet syödä välillä. Mutta tekeminen on ollut supermukavaa. Mieli lepää kun saa olla ulkona ja nähdä kättensä jäljet.

Ensimmäinen urakka olivat uudet istutuslaatikot. Nurmikolla oli istutuspläntti, mutta halusimme laatikot sen sijaan. Laatikot tervattiin (naapurien iloksi). Istutin kesäkurpitsaa, kurkkua, retiisiä, salaatteja ja sipulia yms. ehkä vähän myöhään, mutta katsotaan miten ehtivät kasvaa ennen syksyä.

Pihalla on klassinen huvimaja - mutteri, joka oli vaaleansininen valkoisine ikkunanpielineen. Huvimaja vaati uutta maalikerrosta ylleen ja valitsimme uudet värit. Haalean vaaleanvihreä ja rosa yhdistelmä löytyi Saksan matkalta Moselin laaksosta. Toimii luonnossa hyvin ja vaikkei tässä kuvassa ehkä näy niin huvimajan edessä olevassa pensaassa toistuvat samat värit, vähän voimakkaampana.

Talon seinustalla kasvoi runsas mahonia kasvusto, mutta kuntotarkastajan ohjeesta olen siirtänyt kyseistä pensasta muualle pihaan ja putsannut seinustaa kasveista. Pyrkimyksenä saada japanilaisen puutarhan tunnelmaa. Seinusta valmistuu hiljalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...