lauantai 18. kesäkuuta 2011

Aikaisessa

Pihalla kaikki tapahtuu nyt pikanopeudella. Kesäkuu on hädin tuskin puolivälissä ja jo ovat pionit ja salviat ja akileijat täydessä vauhdissa. Muistanko ihan väärin, kun mielestäni eivät ihan näin aikaisin ole yleensä kukkineet?

Lisäys - Pahoittelen, että alkuperäiset kuvani katosivat johonkin. Olen ryhtynyt käyttämään Picasaa kuvien tuomiseen. Jo toiseen otteeseen kuvat näkyvät kyllä Bloggerin editorissa, mutta eivät julkaistussa jutussa. Onko kellään muulla ollut tällaisia ongelmia?

5 kommenttia:

 1. Viime vuonna ainakin meillä Pionit kukki vasta juhannuksen jälkeen, mutta alkukesä oli tosi kylmä silloin. Nyt ne on juuri aloittamassa kukintaansa. Aikaisessa siis täälläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Minä muistelen samanlaisesti. Kyllä nyt on täälläkin varhaisempi kukinta kuin aiempina kesinä. Alkukesä oli niin lämmin, että siitä varmaan johtuu.

  VastaaPoista
 3. Minna ja Omenaminttu - Pitäisi käydä viimevuotisia kuvia läpi, niin asia varmistuisi. Mutta muistelisin, että pionit ovat alkaneet kukkia juuri silloin, kun olen juhannuksen jälkeen jäänyt lomalle.

  Olen yrittänyt ajoittaa Hamarin kukkapenkit niin, että paras kukinta osuisi heinäkuulle, niin siitä ehtisi lomalla nautiskella enemmän. Vielä on kehittelemistä, vaikka pionit olisivatkin "normaalissa" ajassa.

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä! Toivottavasti kukinta jatkuu ensi viikollakin, kun pääsen ihan paikan päälle!

  VastaaPoista
 5. Liisa - Kyllä siellä joku aina kukkiin. Toivon, että osa pioneista odottaisi minunkin paluutani.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...