keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ikuisuusprojektien äitiTätä peittoa on esitelty blogissa aikaisemminkin ja sen tekemisessä on kestänyt.... ja kestänyt... Lankojen päättelyvaihe taisi olla se aikaa vievin osuus - siihen taisi mennä noin puolitoista vuotta!!! Mutta nyt on viimeisinkin langanpää päätelty ja peitto on virallisesti valmis.

Jos nyt aloittaisin peiton virkkaamisen, niin valitsemani värit olisivat varmaankin hieman erit. Miten ihmeessä peitossa ei ole ollenkaan keltaista? Ja mieleni tekisi jo nyt korvata vaaleanpunainen reunus vaikka valkoisella tai vihreällä. Mutta hyvä se on näinkin ja en tosiaankaan uskalla ottaa sitä riskiä, että peitto jälleen lojuisi puolivalmiina seuraavat pari vuotta!

Opin myös peittoa tehdessä, että lankojen solmukohtien kanssa kannattaa olla varovainen. Juuri kun olin julistanut peiton valmiiksi huomasin reiän! Solmu oli pettänyt ja peitto oli lähtenyt purkautumaan. Iltahämärässä kuvittelin langan olevan enemmän oranssi kuin vaaleanpunainen ja alemmasta kuvasta näkyy paikkaustyöni tulos : )

3 kommenttia:

 1. Tuo paikkahan on varsinainen piste i:n päälle! Hieno peitto, munkin pitäisi varmaan opetella virkkaamaan...

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että tuo paikkaus on hieno.

  Usein ne parhaan jutut syntyykin vahingossa. Ja sitten kun niitä yrittää toistaa, niin eipä onnistukaan enää.

  VastaaPoista
 3. Niinpä! Vähän jo salaa toivon, että peittoon tulisi toinenkin reikä ja voisin paikata sen vaikka keltaisella!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...