perjantai 5. elokuuta 2011

Vanhan suosikin paluu


Edellisinä kesinä punajuuri-vuohenjuustosalaattia on syöty useampaankin otteeseen. Vanha resepti muistui mieleen jääkaappiin unohtuneita punajuuria katsellessa.

Tällä kertaa kastikeessa oli punaviinietikkaa, jyväsinappia ja oliiviöljyä. Mintun sijasta ripottelin päälle basilikaa ja paahdetut saksanpähkinänpuolikkaat toivat salaattiin mukavaa vaihtelua. Ensi kerralla taidan kruunata salaatin valuttamalla päälle vielä hunajaakin!

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, on ehkä pakko kokeilla! (en oo ihan varma, että saisko raskausaikana syödä vuohenjuustoa, mut kyl mä oon sitä silti syönyt,,,)

    VastaaPoista
  2. ii - Kyllä mä ainakin söin. Pastoroituja juustoja saa mun tietääkseni syödä.

    VastaaPoista
  3. Niin, ja piti sanoa, että hyvältä näyttää.

    En käsitä miten olin tuon salaatin ehtinyt unohtaa. Meillä on punajuuria pihalla kukkapenkissä ja rucolaakin taitaa vielä olla puutarhassa. Eli tätä taitaa meilläkin olla lähipäivinä tarjolla.

    VastaaPoista
  4. Suosittelen tosiaan lisäämään vanhaan tuttuun reseptiin pähkinöitä tai pinjansiemeniä.

    Nam, minäkin taidan taas tehdä salaattia pian uudestaan! Vielä kun olisi niitä omassa kukkamaassa kasvatettuja punajuuria tarjolla!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...