maanantai 20. elokuuta 2012

Rompelöydöt
Liisan lomaillessa kotimaassa kokoonnuimme Hamariin viettämään kesäistä viikonloppua ja osallistumaan Rompepäivään. Tällä kertaa meillä oli myös oma myyntikoju, jota varten olin siivonnut vinttejä viikkokaupalla.

Onneksi ehdin itsekin vähän tehdä löytöjä. Ja Liisa, Päivi ja Caitsu huolehtivat siitä, että Hamarissa oli illalla pöytä koreana! Kiitos!

5 kommenttia:

 1. Albertsson24 @ Facebook21. elokuuta 2012 klo 18.49

  Moi, hieno blogi!

  Kun tässä puhutaan Hamarista, niin onko kyseessä Porvoon Hamari?

  Albertsson24
  asukassivu Facebookissa

  VastaaPoista
 2. Pääsitkö myös eroon romppeesta? Mulla käy usein niin, että tavarat vaan lisääntyy, vaikka tavoite oli päinvastainen.

  VastaaPoista
 3. Rompepäivä - hauska nimi!

  Kävin eilen näyttelyssä. Vaikuttavia töitä! Mustapohjainen maalaus jäi eniten mieleeni sekä pienet veistokset. Veistokset saivat hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 4. Albertsson24 - Meidän Hamari ei ole Porvoossa, vaan se on kotipaikkani nimi. En tiedä mistä nimi juontaa. Mutta pitää joskus käydä kurkkaamassa Porvoon kaimaa. Kiitos vinkistä!

  Kirjailijatar - Jotain rompetta onneksi myös meni kaupaksi. Vaikka kyllä sitä tuli aika lailla takaisinkin. Nyt pitäisi miettiä mitä sille seuraavaksi tehdään...

  Omenaminttu - Hauskaa, että kävit näyttelyssä! Se mustapohjainen on hieno munkin mielestä. Jotenkin erilainen, kuin ne muut.

  VastaaPoista
 5. Tuo koiranaisen valokuva on kyllä hieno. Joko olet pääsyt eroon niistä kuvaa syöneistä tuholaisista? Niin ja ovatko lasipurkit jo käytössä?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...