keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulunalustuliaiset

 
 
Liisa piipahti viime viikolla ja me piipahdimme Helsingissä tervehtimässä. Podimme kaikki omia tautejamme, Liisa minä ja Pikkutyyppi. Isäntäväki oli elämänsä kunnossa. Toivottavasti ovat vieläkin!

Liisalta tilattiin vakituiset joulunalustuliaiset. Jonille pullo viskiä ja mulle mince piet. Nämä rusinaiset kakkuset on ihan mun suosikkeja. Liisan tuomat kaupan versiotkin on oikein mainioita, vaikka parhaimmat olenkin ostanut joulumyyjäisistä Lontoosta. Ja englantilainen double creamhan näihin kuuluisi ihan ehdottomasti, mutta me herkutellaan sokeroimattoman kermavaahdon kanssa.

Ehkä pitäisi jossain kohtaa uskaltautua kokeilemaan mince pien tekoa kotioloissa. Ja double creaminkin teko-ohjettakin ollaan joskus ihmetelty. Tosin se kuulosti aika pitkäjänteiseltä projektilta, jos oikein muistan. Jos jollain on kokemuksia jommasta kummasta, niin olen erittäin kiinnostunut!

4 kommenttia:

 1. Joo, terveinä ollaan oltu.

  Vieläkin ihmettelen tuotteen suosiota.

  VastaaPoista
 2. Anni - Niin, jos ei ymmärrä rusinoita, ei voi käsittää mince pieta. Mutta hyvä, että olette pysyneet terveinä!

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Annin kommenttiin vaikka flunssa täällä kyllä vielä jatkuukin! Tiedä vaikka ensi kerralla sujauttaisin purkillisen double creamiäkin matkalaukkuuni!

  VastaaPoista
 4. Liisa - Mahtava ajatus! Kerma otetaan riemulla vastaan! Voikohan sitä pakastaa? Jos on laukussa enempikin tilaaa nimittäin...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...