perjantai 31. toukokuuta 2013

Joka menneitä muistelee...

 
 
 
 


Kokonainen ilta kotona itsekseni. Mitäpä sitä muutakaan, kuin vanhojen valokuvien kimppuun. Niitä peratessani muistin taas, kuinka vähän sitä muistaa.

Nämä kuvat ovat toukokuulta 2010. Niissä näkyy puutarhan se osa, jota olen täällä viime viikkoina esitellyt. Sama kohta kuin tässä ja tässä.

Pengerrys on työn alla. Alimmassa kuvassa takana vasemmalla on juuri aloitettu kasvihuoneen perustusten kaivuu. Kurpitsapenkkiä tai luonnonkivikivetystä ei ole vielä olemassa edes ajatuksissani.

Kuvien piha näyttää ihan vieraalta. Mutta oikeasti Hamarissa näytti tuolta vain kolme vuotta sitten. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olen oppinut ihan valtavasti puutarhahommista.

Miltäköhän Hamarin puutarha näyttää viiden vuoden päästä? Tai kymmenen?

--

I came across these pictures taken three years ago in the garden in Hamari. Well, not that there is very much garden in them.

I have shown you pictures of the same spot in the past couple of days. It now looks like this and this.

2 kommenttia:

  1. No on kyllä puutarha parantunut reippaasti noissa uusissa kuvissa. Paitsi jos on pelkän tasaisen pihanurmen ystävä, hämmästelen aina heitä.

    VastaaPoista
  2. ii - Meillä on käyty tiukkaa keskustelua siitä vaikeuttavatko kukkapenkit nurmikonleikkuuta huomattavasti. Luulen, että nurmikonleikkaajakin on kuitenkin tyytyväinen, kun työsarkaa on joka vuosi vähemmän.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...