torstai 29. toukokuuta 2014

Pihalla nyt
Tulppaanit ovat nyt parhaimmillaan. Onneksi helteet vähän hellittivät, niin päästään nauttimaan vähän pidempään. Vaikka viilennystä keleihin toivoinkin, niin en ehkä ihan näin voimakasta. Eilen pistelin pihahommissa pipossa ja toppahousuissa.

Ostin viime syksynä ensimmäistä kertaa kerrottujen tulppaanien sipuleja. Olen yleensä luottanut vanhoihin uskollisiin Queen of Nighteihin ja Purple Princeihin, mutta nyt perennapenkkiä koristaa kirjava joukko. Ja valkoisiakin on ensimmäistä kertaa.

Pinkin ja limenvärinen tulppaani oli pikkutyypin valinta. Ihan hyvä mielestäni, vaikka itse tuskin olisin siihen tarttunut.

--

Tulip time. I've always gone for the good old Queen of Nights and Purple Princes but I felt adventurous last autumn and this year we have a more colourful display. And I'm liking it.

Little I picked out the pink and lime one in the last picture. Not one I would have chosen but it's turned out to be pretty cute.

4 kommenttia:

 1. Kyllä tulppaaneja voi tosiaan olla useampaakin sorttia! Tuo alimman kuvankerrottu tulppaani on mun suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan ihastunut kaikkiin tulppaaneihini. Ne kukkivat vieläkin. Olen niitä jopa lannoittanut, jos kukkisivat sitten vielä ensi vuonnakin.

   Poista
 2. Wau, miten ihania kaikki yhdessä ja kiehtovia yksin. Tuo pinkki-lime on kyl tosi cool. Ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania piristyksiä tähän hetkeen, kun kauhean moni muu ei vielä kuki.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...