sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Muuttuvia suunnitelmia


Ehkä muistatte, että joku aika sitten pohdiskelin kaveria puutarhan perällä kasvavalle siniselle syreenille. Päätin nimittäin kaivella sen ympäristöä. Ja kävi niinkuin mulla usein käy. Oli kuoppa ja epämääräisiä suunnitelmia, jotka muuttuivat melkein päivittäin.

Ensin ajattelin yrittää syreenille kaveriksi perennoja ja pensaita, vaikka tiedän kyllä, että tuollainen vanha syreeni versoineen voi olla vähän hankala naapuri. Mutta järkeilin, että kun kerran sen kainaloon hölmöyksissäni vuosia sitten tuuppaamani kärhö ja ruusukin ovat vielä hengissä, niin miksei sitten muutkin.

Mutta sitten järjestin kylällä kasvinvaihtotoria ja naapurista kaivetyt syreenintaimet jäivät vaille ottajaa. Toin ne kotiin ja aikani niitä pyöriteltyäni tulin siihen tulokseen, että voisihan meillä sittenkin olla syreenimaja.

Ja joku kivikkoryhmäkin voisi olla.


Kaivelin vähän lisää ja usutin isän traktorin ohjiin.


Tähän vaiheeseen on päästy. Seuraavaksi ladotaan syreenimajan lattiaan ikivanhaa navetan lattiaa laatotukseksi. Ja sitten ne syreenit. Ja kaikenlaista kivaa kivenkoloihin ja niiden ympäristöön.

--

I was planning a border of bushes and perennials. But as it often happens in my garden, one ideas turns into another and soon into yet another. Now I think it will be a little room surrounded by lilacs. Plus something with a pile or rocks.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinpä! Aika kaukana vielä ollaan. Mun syreenit on ihan pikkuisia vielä, mutta ehkä kymmenen vuoden päästä. Puutarha opettaa kumman kärsivälliseksi.

      Poista
  2. Aika muutos jo nyt : ) Majasta tulee hieno!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...