torstai 12. kesäkuuta 2014

Syreenimajan kuulumisia


Syreenimajassa on tapahtunut edistystä. Vaikka eihän tuo nyt ihan maja vielä ole. Mutta laatat on ladottu ja syreenit istutettu. Kivien eteen siirsin vähän kuunliljoja ja kurjenmiekkoja ja keväällä kylvämääni mirrinminttua. Koska syreenintaimet ovat vielä kovin pieniä (oikein tarkkaan kun syynäät, niin saatat ne nähdä tuossa kuvassa), istutin niiden väleihin kasvihuoneessa esikasvattamiani malvan ja salkoruusun taimia tuomaan majan tuntua ensi hätään.

Ja kuten meidän puutarhassamme on tapana, muutoksen tuulet ovat jälleen puhaltaneet. Syreeninmajan piti avautua etelään, mutta nyt näyttää siltä, että auki aiotulle sivulle tulee myös syreenit. Kunhan vaan ehdin taas tarttua lapionvarteen...


Tässä näkymä kivikasan puolelta. Kivien kainaloon siirsin purppurapunalatvat, jotka saivat väistyä purppuraomenapuun tai muun pienen puun tieltä perennapenkistä. Nyt pitäisi vain ehtiä ostamaan sitä puuta!

1 kommentti:

  1. Joo, kyllähän tuossa vielä hetki saattaa mennä, mutta muutaman vuoden päästä teillä on ihan oikea syreenimaja! Ja sitä ennen muista kivoista kasveista koostuva maja! Mutta joo, puutarhanhoito on kyllä aika kärsivällisyyttä vaativaa hommaa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...