torstai 23. lokakuuta 2014

Tavaroita (melkein) paikoillaan

Äiti kävi taas viime viikolla ja viipyi pari päivää meillä siivousapuna. Saatiin viimein keittiön astiahylly ja -kaapit siivottua. Kaikki astiat tiskattiin ja hylly pestiin. Saman homman olin tehnyt edellisellä viikolla laatikoille. Nyt ei enää tarvitse pestä astioita ennen käyttöön ottoa. Ihanaa.

Ja mainoita oli myös se, että astioita sujahteli sujuvasti äidin kassiin lainaan, niin saatiin myös vähän lisää tilaa. Toivon hartaasti, että en innostu sitä uusilla hankinnoilla täyttämään. Olen kyllä onnistunut viime aikoina kiertämään kirpparit aika kaukaa, onneksi.Kirjahyllykin alkaa hiljalleen järjestyä. Hieman kehittelyä vielä tarvitaan, pikkuveli nimittäin on osoittautunut innokkaaksi hyllyjen tyhjentäjäksi. Useita laatikollisia kirjoja on pakattu Hamariin vietäviksi, vaikka ei kyllä vielä ihan tiedä minne ne siellä mahdutetaan. Seuraava siivous ja karsinta pitää tehdä siinä osoitteessa.

Alimmassa kuvassa komeilee Pikkutyypin keväällä savipajalla tekemä omakuva.

2 kommenttia:

 1. Tavaroista eroon pääseminen on kyllä mukavaa! Varsinkin jos ne ovat vain lainassa : ) Tuo omakuva on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras tapa päästä "eroon" liiasta tavarasta on tuo lainaaminen. Siellä ne on ihanasti muiden nurkissa odottamassa, että haluan ne takaisin.

   Omakuva on tosiaan ihan paras!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...