lauantai 24. tammikuuta 2015

Maalia ja apinoita

Nyt kannattaa piipahtaa Helsingissä Korjaamo Galleriassa katsomassa veljeni Klasun hienoja maalauksia. Klasun töiden naapurissa istuu höyrysaunan lauteilla Lotta Mattilan ihastuttava paviaanilauma, joita ei myöskään kannata missata.

Klasun maalaukset olivat taas aivan erilaisia kuin aiemmin. Viime viikon avajaisissa oli niin paljon väkeä, että en ehtinyt enkä mahtunut kunnolla edes makustelemaan näitä uusia töitä.

Mutta siltä ei voinut välttyä, että tuo alimmassa kuvassa näkyvä tummataustainen punaoranssikeltainen räjähdys vetää puoleensa kuin magneetti.

--

My brother Klasu's paintings are on show in Helsinki at Korjaamo Galleria. In an adjacent gallery Lotta Mattila's charming baboons sit in a steam room. If you are in Helsinki, don't miss this.

Once again Klasu has painted something quite different than before. The red, orange and yellow explosion on the bottom picture is like a giant magnet.

2 kommenttia:

  1. Totta, näissä on paljon uutta verrattuna siihen näyttelyyn, jonka me näimme täällä Turussa. Räjähtävää, pyörryttävää voimaa. Näyttää tosi hienolta! Taulut vaan suurentuvat minun silmissäni...ehkä muistan väärin.

    VastaaPoista
  2. Jotenkin näissä uusissa töissä on palattu perusasioihin ja jätetty kaikki muu pois. Tykkäsin niiden aiempien töiden värikkyydestä, kerroksellisuudesta ja tekstuurista, mutta näissä uusissa on tosiaan uudenlaista voimaa. Isoja töitä oli silloin Turussakin, mutta siellä oli seinällä pienempiäkin, mitä nyt ei ole esillä.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...