keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ihan pihalla
Nyt ei kuulkaa jaksa kovin moni asia kiinnostaa. Oikeastaan ei mikään muu kuin lapiohommat. Onneksi lapset hoituu aika mukavasti siinä ohessa. Pikkuveli ainakin tykkää istua kaivannossa ja maistella savea.

Viikonlopun kasvinvaihtotorilta toin kotiin kaiken, mikä ei muille kelvannut. Hyvä kun sain taimet autoon mahtumaan. Osa on jo istutettu, mutta piti alkaa sitten taas kaivaa uutta laajennusta, että saan varmasti kaiken maahan ja vähän muutakin. Kaivellessa on hyvä tehdä suuria suunnitelmia. Usein ne unohtuu hyvin nopeasti, mutta sitten voi taas kaivaa seuraavana päivänä lisää ja suunnitella uusia.

Tänään tein pienen syrjähypyn puutarhakauppaan. Kierreltiin siellä Pikkuveljen kanssa reilu tunti. Minä mietin puita ja havuja, häntä kiinnosti lähinnä ohi ajava liikenne. Samapa tuo, molemmat viihdyimme. Ja minä pysyin päätöksessäni. Lähdimme tyhjin käsin. Matkalla autolle kirjoitin kalenteriini, että muista ottaa pistokkaita terijoensalavasta ja hopeapajusta, kun sellaiset tulevat vastaan.

--

Not very interested in anything but the garden at the moment. It's perfect digging weather. My soil is thick clay and it's impossible to dig when it gets dry. Now it's lovely and moist. It's heavy, but hey, I don't need to pay for the gym. Not that I'd go to one...

I've managed to keep my promise to myself. I organised a plant swap and came home with everything that was left in the end. It barely fit in my car.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...