lauantai 2. toukokuuta 2015

Kuvioita savellaInnostuin savipajalla testailemaan savileimasimia. Ensin painelin kuvioita dreijattujen kippojen pohjaan ja sitten ihan villiinnyin ja kyhäsin kaksi vatia levytekniikalla. Molemmat saivat alleen dreijatut jalat.

Olen aika noviisi vielä levytekniikassa ja muutenkin käsinrakennuksessa. Toiseen vatiin oli kuivuessa tullut halkeama, joka varmaan vielä poltoissa suurenee. Mutta toivottavasti pysyvät vadit kasassa.

Näen jo sieluni silmillä näissä heleän vihreän läpinäkyvän lasitteen. Sitten kesällä kiikutan vadilla pikkuleipiä puutarhaan.

--

I tested some hand made clay stamps. First I tested textures on thrown objects and then made these platters by rolling the clay very thin and attaching thrown feet on them. It's not something I have very experience of but I had fun experimenting.

2 kommenttia:

  1. Oho, siis vaihdoit tekniikkaa? Aika rohkea veto : ) Niin ja niiden pitää kyllä ehdottomasti olla sellaiset vihertävät! Niin ja niissä kekseissä pitää olla vähän jotain pinkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, osittain vain vaihdoin tekniikkaa, dreijasin sentään jalat... Mutta joo, oli ihan hauskaa kokeilla vähän jotain muutakin. Ehdin jo vähän innostua, mutta nyt savipaja jää kesätauolle.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...