torstai 21. huhtikuuta 2016

Kylvöpuuhissa


Vielä kuukausi sitten vannoin, että ostan taimet valmiina kaupasta. Kylppäriremontti oli juuri alkamassa ja vieraitakin oli tulossa. Tuntui että kotona oli tarpeeksi sotkuista jo ilman olohuoneen ikkunan edustan valtaavia istutuspurkkeja. Mutta näin siinä taas vain kävi! 

Kannoin aurinkoisena sunnuntaina kylvämisvehkeet pihalle ja kylvin ainakin kahta lajia kesäkurpitsoja ja tomaatteja, lehtikaalia, tuoksuherneitä, krasseja ja kosmoksia. Käänsin ja lannoitin myös viljelylaatikot ja laitoin rivillisen talvisalaattia tulemaan.


Osa tomaateista ja kosmoksista ovat jo itäneet ja salaattikin voi hyvin - uskomatonta mitä reilussa viikossa voi tapahtua! Taidan päästä harvennushommiin viikonloppuna.


1 kommentti:

  1. Hihii, tutulta kuulostaa ja näyttää! Aina sitä lopulta innostuu niiden siementen kanssa puuhastelemaan, vaikka joka vuosi vannoo, ettei kylmä mitään, kun on niin ärsyttävää kun niitä purkkeja ja ruukkuja ja multa on joka paikassa. Mutta onhan se ihanaa, kun pääsee istuttamaan niitä taimia pihalle. Mun tekis mieli kylvää vielä vähän samettikukkia.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...