maanantai 23. heinäkuuta 2012

SaippuakuplamaakariSaippuakuplavehkeet ovat olleet meillä kovassa käytössä sen jälkeen, kun Pikkutyyppi vihittiin niiden saloihin alkukesästä Kirjailijattaren luona.

Koordinaatiokyky ei ihan vielä ole hioutunut siihen, että pullo pysyisi pystyssä kädessä ja uutta liuosta saikin olla sekoittamassa ihan yhtä mittaa, kunnes Joni keksi kiinnittää saippuakuplatuubit rautalangalla pihapöytään. Nyt ei kaadu niin helposti.

Meillä on muuten haussa paras kupla-aineresepti. Vinkkejä otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa, että saippuakuplat ovat edelleen kesän lempipuuhaa :) Ja kyllä Joni on kekseliäs tyyppi, ei tarvitse koko ajan pitää pulloa pystyssä.

    Meilläkään ei ole hyvää reseptiä. Tuntuu, että se litku, joka on pulloissa valmiiksi, on paljon parempaa kuin itse tehty. Palloista tulee sillä paljon isompia. Olemme yrittäneet kaikkea: on lisätty saippuaveteen sokeria yms. mutta ei toimi yhtä hyvin.

    VastaaPoista
  2. Meillä toistaiseksi paras tulos on saatu sokerin ja glyserolin kanssa. Tosin ihan paras litku seisoi viikon pihalla sateessa ja paisteessa. Sen jälkeen siitä tuli tosi isoja ja kestäviä kuplia. Mutta emme ole vielä aianakaan pystyneet uutta satsia tekemään.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...