tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulutalkoot

 
 
 
Liisan lomaillessa munkin on taas syytä aktivoitua bloggaamiseen. Syksy on ollut jostain syystä huikean meneväistä aikaa. Kamerakin on ollut rikki ja nyt kun se on parin rempan jälkeen taas kunnossa, en enää ole muistanut tai ehtinyt kaivaa sitä esiin. Ja sitten vielä hajosi vanha läppäri, jolla olen kuvia pyöritellyt. En edelleenkään ole innostunut kännykällä kuvaamisesta, mutta siihen olen nyt tyytynyt, kun puhelin on kuitenkin useimmiten käden ulottuvilla.

Meillä oli viikonloppuna joulutalkoot. Hamarin keittiö oli täynnä iloista sutinaa ja sotkua, kun parhaimmillaan neljä sukupolvea Mummista Pikkutyyppiin hääri jouluherkkujen parissa. Nyt on porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa ja imellettyä perunalaatikkoa pakastimessa joulua odottamassa. Pakastimeen odottamaan sujahti myös Hesarin kuukausiliitteestä bongattu Pepin puolukkajäädyke, joka ainakin ennen jäädyttämistä maistui aivan taivaalliselta.

Yksi satsi piparkakkuja on leivottu ja toinen mokoma taikinaa pistettiin pakastimeen joulunpyhiä varten. Ja riisipuuro ja väskynäsoppasesonkikin startattiin eilen.

Tänä jouluna meillä ei tähdätä kovinkaan ihmeellisiin kulinaarisiin suorituksiin. En kyllä tiedä ollaanko me koskaan tähdätty. Mutta yhdessä tekeminen on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...