perjantai 13. joulukuuta 2013

Työn alla


Yleensä tähän aikaa vuodesta puikoilta löytyy joululahjoja, mutta tänä vuonna keskeneräiset työt ovat valmistumassa ihan omaan käyttöön! Tai en nyt tiedä siitä valmistumisesta, mutta selvää edistystä on kuitenkin ilmassa. Yllä olevan kuvan kaulahuivi itse asiassa tuli valmiiksi viikonloppuna (jo oli aikakin, sillä aloitin projektin muistaakseni viime vuoden lokakuussa!). Malli on omasta päästä ja valmis huivi pääsi heti käyttöön.


Viime talvena aloittamani villapaitaprojekti ei juuri ole edennyt viime aikoina. Vaihdoin villapaidan mallia muutama kuukausi sitten ja nyt tavoitteena on Grainline Studion Jenin islantilaisneuleesta inspiraation saanut villapaita. Intoa olisi, mutta ajasta tuntuu olevan pulaa!


Bray-pipo ei vielä ole ehtinyt puikoille asti, mutta suunnitelmana olisi vielä saada sekin tänä talvena päähän. Inspiraatio tähänkin taisi taisi tulla Grainline Studion kautta!

Ai niin, kesälomalla aloittamani sukat ovat myös vielä työn alla. Mutta ne sentään teen lahjaksi!

1 kommentti:

  1. Oi, ihanalta näyttää! Munkin kutomisinto on taas alkanut. Pikkutyypin villaliivi on kokoonkursimista vaille valmis. Se voisi olla yksi joululomaprojekti. Ja mun Bray-pipostani on jo resori melkein valmis. Vielä kun ehtisin joskus blogata jotain...

    Onko tuo villapaita siis se, mistä piti tulla se Picklesin sydänpaita?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...