perjantai 19. syyskuuta 2014

Niin, onhan meillä se kaupunkikotikin...Ehkä vielä muistatte sen julkisivurempan ja pölyn, joka tuli meille sisälle? Sitä on siivottu oikein urakalla. Kevätsiivouksesta on tullut puolivuotinen projekti. Huoneet ovat saaneet uutta maalia ja lattia lisää öljyä. Olohuoneen lamppukin kävi maalla pesussa ja on nyt säteilevämpi kuin vuosiin.

Vähän ennen loppusuoraa tuli vielä mahtava ylläri, kun kämpästä löytyi luteita, mutta niistäkin on nyt päästy. Lohdutukseksi kaikille mahdollisesti luteita kotiinsa saaville, että ei se ihan niin kamalaa ole, kuin nopealla googlauksella voisi kuvitella. Patjammekin pelastui, kun saunotimme sitä (ja kokoelmaa tekstiilejä ja sängyn alla säilössä olleita tavaroita) kymmenen tuntia. Tiedoksi kaikille jääkiekkopelin omistajille, että peli ei testiemme perusteella kestä kovaa saunomista, ainakaan tuntikaupalla.

Ei tämä ihan kivuttomasti ole mennyt, mutta hengissä ollaan. Kyllä tuntui hassulta, kun kävin viime viikolla siivoamassa kämppää. Olin ollut poissa aika tarkkaan puoli vuotta. Tavarat näyttivät tutuilta, mutta jotenkin oudoilta. Pikkuveli oli vasta pariviikkoinen, kun pakkasimme kamamme ja lähdimme. Nyt se konttasi ihmeissään ympäriinsä.

Loppusuoralla siis viiletetään, mutta kuten kuvasta näkyy, hieman on vielä tehtävää, että tästä kehkeytyy lapsiperheen asuttava kaupunkikeidas.

--

First dust and then bed bugs have kept us away from our home in the city. Now they are all gone and we're almost done with the clean up and renovations.

The past six months have not been a picnic but we're still alive and talking to each other. That has to be a good sign.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...