maanantai 1. syyskuuta 2014

Väriä seinään

Ollaan syksyn kynnyksellä ja on aika astua kotiin sisään. Vaikka ulkona pihatyöt vielä jatkuvat niin sisälläkin jo kädet syyhyää. Saimme maalattua eteisen (väri: valkea kuulas) elokuun sateisena viikonloppuna. Eteisessä on vähän mummolafiilis, koska seinä on lasikuitutapettia ja väri korostaa pinnan kuviota entisestään. Jostain kun vielä löydän kivoja vaatenaulakoita niin eteinen on valmis.

Olisko värissä vähän samaa kuin Laurankin tulevassa olohuoneessa?


Takkahuoneen harmaa seinä peittyi vaaleansinisen alle. Väri tuntuu hyvältä luonnon valossa, mutta illalla se on kylmä. Ajatuksena on vaihtaa huoneen valaisin ja polttimo astetta lämpimämmäksi niin luulisi pelastavan tilanteen. Muussa tapauksessa huone on maalattava uudelleen...löysin huoneeseen myös uuden sohvan tori.fiistä. Vanha 60-luvun sohva on vuodesohva ja on ihan kohtuullisessa kunnossa. Vaatii vain uuden verhoilun, joka on kuvassa paikoillaan, mutta ei vielä kiinnitettynä. Lattialla odottavat matonkuteet virkkaajaansa - sadepäiviä odotellessa.

ps. ideoita miten saisi pidettyä kissat poissa raapimasta uutta sohvaa?

3 kommenttia:

 1. Olettepas onnistuneet löytämään kivannäköisen vuodesohvan!

  Tuo teidän eteisen uusi väri näyttää hyvin samalta, kuin meidän olohuoneen vanha väri. Nykyään siellä pitäisi olla keltaista, mutta en ole itse vielä päässyt väriä näkemään livenä. Ensi viikolla!

  Tuo sun matonkudearsenaali on aika vaikuttavan näköinen. Mitä meinaat tehdä?

  VastaaPoista
 2. Olen jäänyt toriin koukkuun, nyt on tähtäimessä pieni ruokapöytä. Käymme katsomassa yhtä torstaina, saa nähdä löytääkö uuden kodin :-)

  Matonkuteesta olisi tarkoitus virkata keltainen pyöreä matto. Pikku syysprojekti.

  Kulma kerrallaan sisustus rakentuu, muutoin koti näyttääkin tällä hetkellä hamstraajan kodilta...

  VastaaPoista
 3. Oh, mahtis löytö tuo sohva. Meilläkin on nyt hakusessa ja varpisti kyl kävis samankaltainen soffa. PItänee tulla testaamaan .)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...