sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kulta, mitäs jos...
Voi kuinka suloisesti meillä on taas lähtenyt homma lapasesta. Vaikka aika loppuu joka päivä kesken, pitää koko ajan ideoida uusia projekteja vanhojen päälle.

Ensin oli se julkisivuremppa ja se pöly, joka tunki sisään kämppään ja pakotti meidät evakkoon. Sitten tuli se kevätsiivous, jolla se pöly pestiin pois. Sen jälkeen huomattiin, että kun kerran on kämppää tyhjennetty, niin pistetään vähän pintoja kuntoon samalla.

Ja sitten sain päähäni, että kirjahylly on jotenkin liian raskaan näköinen siinä olohuoneen seinällä. Ja kun sekin kerran oli jo purettu pois maalauksen tieltä, niin mitäs jos senkin laittaisi uusiksi.

Ja tässä sitä ollaan. Joni juoksee kilpaa syksyn kanssa ja kiittelemme viime päivien keleistä, joina liimat kuivuvat ulkolämpötiloissa. Hilkulla mennään ja lämpömittaria tihrustetaan pitkin päivää.

Uusi kirjahylly on siis työn alla. Minä käyn välillä vähän sen aihioita hipelöimässä pihalla. Kerrankin on ihanaa jalavaa, joka on tulossa meille eikä jollekin muulle.

--

Things have gotten a bit carried away. Once again.

It started out as a big spring clean. Then it became a small renovation (floors, walls, ceilings...). We had to take down the book shelf for the paint job. And once it was down, I suggested we'd get rid of it altogether and make a new one. I was only half serious. But here we are. 

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...