sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Oi suloinen helmikuu!


 


Tulihan se myrsky sieltä tännekin. Ja toi mukanaan aivan huikean talvipäivän. Tuuli tuiversi, lumi pöllysi ja aurinko paistoi. Sellainen keli, että ei millään malttanut pysyä sisällä. Mitä nyt välillä syömässä ja lämmittelemässä.

Aamupäivä meni pulkkamäessä ja iltapäivällä juostiin koiran ja rattikelkan kanssa umpihangessa. Ja piti ne suksetkin vielä kaivaa esiin ja tehdä latu pellon ympäri.

Nyt tämä talvi vasta oikein alkaa! Ja mikä ihaninta, päivät ovat jo pidenneet ja linnut laulavat. Oi suloinen helmikuu!

--

We did get the storm. And it brought with it the most gorgeous winter day.

There was not much keeping us indoors today. Snow sliding in the morning, running in the snow with the dog in the afternoon. And I did have to dig out my skis as well in the end. I couldn't resist it.

This is winter at it's best. And the greatest part of it is that the days are getting longer and birds are starting to sing. We love you, February!

2 kommenttia:

  1. Upeita talvisia kuvia! Tänne tuli aivan yhtäkkiä kevät, tuntuu ihan maaliskuulta. Vaikka minun puolesta ei haittaa vaikka ei talvi enää tulisikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vuorotellaan kevään ja talven kanssa. Turussa on ihan kevät, mutta kun ajaa tunnin sisämaahan, pääseen talvimaisemaan. Tulin justiinsa hiihtämästä!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...