maanantai 2. helmikuuta 2015

Pöllöparvi

Tämä kuusikko sai alkunsa jo joulun alla, kun Pikkutyypin kanssa vietimme työntäyteisen iltapäivän savipajalla. Kaverit ovat sukua syksyllä rakukurssilla tekemilleni pöllöille.

Nyt parvi oli raakapoltettu ja pääsin lasittamaan. Kuten aina, alkuun pääseminen oli vähän hankalaa. Rakupoltto puki pöllöjä mielestäni erinomaisesti, mutta nämä olivat menossa ihan tavalliseen keramiikkauuniin, joten piti keksiä jotain uutta.

Alkujännityksen jälkeen päädyin sutimaan pöllöihin vähän sitä sun tätä lasitetta ja patinoimaan runsaasti. Muutaman nokan kuvittelin sipaisevani keltaiseksi, mutta vasta jälkiä siivotessani huomasin, että käyttämäni lasite olikin sinistä...

Nyt jännään, että minkälainen parvi lehahtaa uunista ulos.

--

These owls are related to the ones I made in the autumn. This time the owls are going to be fired in a conventional kiln so I had to come up with new glazing for them.

I don't know how they turned out yet but I will show you when they are ready.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa meille. Tulen saman tien vastavierailulle!

   Poista
 2. Mulla on aivan karmiva, sellainen vatsanpohjaa vääntävä keramiikkakuume, se vaan nousee ja nousee, enkä vieläkään ole päässyt savisiin hommiin. Nämä on hurmaavia. Olen ihaillut myös näitä: http://www.gretchengretchen.com/search/label/ceramics

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuikkis, kiitos ja tervetuloa meille sinullekin.

   Nuo Kreetan keramiikkatyöt on tosiaan hauskoja. Niissä on ihan oma tyylinsä. Toivottavasti pääset pian parantamaan keramiikkakuumettasi. Käsien upottaminen saveen on niin valtavan koukuttavaa. Ja terapeuttista. Meillä koukussa on jo kolmivuotiaskin, joka on kieltänyt minua menemästä savipajalle ilman häntä.

   Näytän pian millaisia pöllöistä tuli valmiina!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...