keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hidas kesä


Olen viettänyt muutaman viikon keikkalesken elämää. Jonilla on kaksi työprojektia kiiruun alla ja minulla päivät vilistävät lasten kanssa sellaista vauhtia, että emme ole Jonin kanssa ehtineet juuri edes puhelimessa puhua. Joni kurkkii kuulumisemme Instagramista ja väittää, että postaan liian paljon puutarhakuvia. Höpö höpö, sanon minä ja pistän niitä tänne blogiinkin!


Idänunikot aukeavat juuri nyt. Nupullaan ne ovat niin suloisia. Päteekö tässä sama kuin eläimissäkin: pienet ja pörröiset on ihania.


Tulppaanit ovat viileistä keleistä innostuneina kukkineet tosi pitkään. Tänä vuonna kaikki tapahtuu puutarhassa hidastettuna.


Herukkavuodestä näyttäisi tulevan hyvä. Ja mustikatkin näyttävät olevan hyvässä vauhdissa metsässä.


Viisi vuotta sitten istuttamani Rautell -omena kukki tänä keväänä ensimmäisen kerran. Toivottavasti se antaa myös satoa.


Ensimmäiset jättilaukan viementaimet alkavat nyt olla sen ikäisiä, että kukkivat. Muutamasta sipulista ollaan jo edetty pieneen laukkaniittyyn.


Queen of night jaksaa näyttää hyvältä, vaikka ollaan pian juhannuksessa.


Näistä karkkitulppaaneista on tullut suosikkejani. Lemmikki kukkii tänä vuonna enemmän kuin koskaan ja ruohosipulia mulla on nyt joka paikassa, kun sain sitä ison kassillisen ystäväni äidin puutarhasta.


--

A picture report from my garden. Everything is happening in slow motion this year. It's been so cold. Tulips are still in full bloom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...