sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kevään aherruksen tuloksia


Blogissa on ollut taas kovin hiljaista. Joni on ollut työkeikoilla ja lasten kanssa ei ole ihan helppoa ottaa rauhallista hetkeä tietokoneella. Jotta en ihan olisi some-deprivaatiossa, olen kunnostautunut Instagramissa.

Toukokuun lopulla noudin savipajalta kevään viimeiset savityöt. En ollut ihan ymmärtänyt miten ahkeria olimme Pikkutyypin kanssa olleetkaan. Kotiin kannettavaksi oli 13 kulhoa, 4 tarjoiluvatia, 7 pöllöä. 17 kalaa, 3 helmeä, yksi muna ja muutama taidepläjäys vielä päälle. Samalla kotiutui äitini veistämä pieni pää.

Aika moinen satsi, mutta onneksi monelle kipolle oli jo saaja mietittynä.Nämä kalat teimme Pikkutyypin kanssa yhteistyössä. Niille meillä on suuria suunnitelmia. Nyt ne odottavat Hamarin pöydällä sopivaa hetkeä.
Kokeilin kippoihin uusia koristelutapoja. Dreijasin reunat vähän tavallista paksummiksi ja rahnuttelin nahkakuivaan saveen sorviraudalla kuvioita.

Tekniikassa on vielä hiottavaa, mutta olen aika innoissani. Kuviointi toimii tosi hyvin vanhan uskollisen vihreän lasitteen kanssa. Olen jo päättänyt ottaa syksyn projektiksi uudet jugurttikulhot Hamariin.

2 kommenttia:

  1. Nuo yhdet näyttävät vähän mansikoilta! Olette olleet ahkeria - ja taitavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, en ollut itse ymmärtänyt tuota mansikannäköisyyttä, mutta totta, olen tehnyt tietämättäni mansikkakippoja. Ja meinaan tehdä lisää syksyllä!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...