perjantai 26. helmikuuta 2016

Tyhjät kehykset

Olen löytänyt kirppareilta kehyksiä (sekä äidiltä on saatu ovaali maalauskehys ja lusikan löysin eräältä kirppisreissulta), jotka ovat minua jollain tavalla viehättäneet. Näistä olisi tarkoitus saada aikaiseksi pieni näyttely, jonka aiheena on mikäs muu kuin kissa. Tähän projektiin kaipaisin vähän potkua takamukseen.

Uudenvuoden lupaus oli, että blogia päivitettäisiin edes kerran kuukaudessa. Nyt näyttää siltä, että kirimistä täytyy tehdä jotta lupaus tulisi pidettyä. Omalta osalta puolentoista vuoden opinnot tulivat päätökseen ja takki on tyhjä. Nyt kun vihdoin olisi aikaa tehdä muutakin kuin töitä ja opintoja, on vaikea löytää energiaa ja inspiraatiota aloittaa jotain uutta. Ehkä tämä on nyt se välimenokausi. Ehkä nyt on aika tehdä loppuun ne keskeneräiset käsityöt, joita tuntuu löytyvän vähän joka huoneesta. Pitäisikö perustaa keskeneräisten käsitöiden kerho?
//P

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! ;)

    Mulla on myös aikamoinen jemma kivoja kehyksiä muutamassakin piilopaikassa. En tiedä löytyykö meiltä mistään riittävästi seinääkään niille kaikille. Mutta niitä on usein kirppareilta tarttunut mukaan, kun ne on niin vastustamattomia. Odotan innolla, että saat oman projektisi seinälle. Ehkä innostun kaivelemaan omianikin esille!

    VastaaPoista
  2. Joo, parantamisen varaa löytyy täältäkin : ) Mutta eiköhän tämä vielä tästä!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...