torstai 21. kesäkuuta 2012

Grillatut paprikat



Muutama kirsikkatomaatin puolikas, fetaa, tuoretta basilikaa, pilkottua kesäkurpitsaa ja punasipulia paprikanpuolikkaassa. Päälle reilu loraus oliiviöljyä ja rouhaus mustapippuria. Jo voi yksinkertaiset asiat olla hyviä!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaapas ihastuttavan yksinkertaiselta. Tuo varmaan toimii uunissakin, jos ei satu olemaan grillin äärellä.

    VastaaPoista
  2. Toimii ehdottomasti vaikka ehkä se grilin maku kruunaakin paprikat! Grillatessakin niitä kyllä voisi aluksi vähän kypsentää uunissa.

    VastaaPoista
  3. Savusuola on ihan ehdoton, sillä saa grillin makua uunissakin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...