maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikonlopn aarteita

Kävimme ystävättärien kanssa viikonloppuna päivämatkalla Hyvinkäällä. Ei ihan ensimmäiseksi mieleen tuleva matkakohde, mutta ystäväni oli löytänyt hyvän vanhantavaran kaupan jollain keikallaan. Liike oli ollut sen verran mieleenpainuva, että päätimme jättää perheet pärjäämään itsekseen ja suuntasimme retkellemme. Voi että oli mukava päivä! Näin pitkästä aikaa ystäviäni ja saimme eksyä vanhoja tavaroita pursuavaan kauppaan, jossa olisi voinut viettää pidemmänkin tovin. Kukkaro tosin olisi saattanut keventyä vähän liialti... 


Löysin muutaman peltirasian, jotka viehättivät (ehkä hieman piilossa olevaa) romanttista puoltani. Ne vain oli saatava, koristenauhoja ja verhoilukangasta. Pienet perhoskorvikset sain ystävältäni, joka oli tehnyt ne itse. Ihanaiset!


Käteen jäivät myös vaaleanpunainen tarjoilukulho, karkkisen värisiä nappeja ja kauan etsimäni Melittan keraaminen kahvisuodin.


Että voi ihminen tulla onnelliseksi pienistä löydöistä, hyvästä seurasta ja maittavasta ruuasta.
Kiitos ihanaiset naiset!

ps. ensi viikonloppua odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Pääset trendikkäästi kaffehifistelemään!

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! Ja nuo kukkarasiat ja hempeät nauhat ja napit olivat aika yllättävä veto. Se sun romanttinen puolesi on kyllä aika piilevä!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia löytöjä! Pitääköhän tässä itsekin keksiä tekosyy Hyvinkään retkelle : )

  VastaaPoista
 4. Se on todella piilevä, pulpahtaa näköjään esiin jostain syvyyksistä välillä :-)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...