maanantai 23. joulukuuta 2013

Herkutellen joulua kohti

Tämän vuoden joulutervehdykset olivat syötäviä. Mies leipoi urakalla saaristolaisleipiä ja minä kokeilinen suklaafudgen tekemistä. Molemmat ruskeat herkut onnistuivat mainiosti.

Saaristolaisleivät tehtiin Irja-tädin reseptillä. Helppo ja makoisa ohje. 

Suklaafudgen ohjeen löysin täältä. Ko. ohjeesta vaihdoin margariinin voihin ja keksien sijaan laitoin pähkinöitä. Sen verran makea herkku, ettei montaa tarvita sammuttamaan makeannälkää.

1 kommentti:

  1. Kiitos herkullisesta leivästä! Pikkutyyppi veteli sen suurimmaksi osaksi. Minä sain tyytyä pöydän kulmille jääneisiin pieniin jämäpaloihin. Otamme lisää vastaan milloin tahansa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...