tiistai 3. maaliskuuta 2015

Talvitempaus tallilla

Viime viikolla povailin täällä talven loppumista ja onhan se jo käsillä. Turussa on ihan mahtavat pyöräilykelit eikä edes enää ihan tuhottoman kuraistakaan.

Mutta sunnuntaina pääsimme vielä nauttimaan talvesta, kun kylän tallilla järjestettiin talvitempaus. Saimme mukaamme Pikkutyypin leikkikoulukaverin perheen ja tytöt olivat riemuissaan, kun pääsivät ratsastamaan ja kokeilemaan Stiga-ratsastustakin.

Suomenhevosta ei kyllä voita mikään. Nuo menevät nätisti, vaikka ympärillä pyörii pikkukakaroita ja selässä on pieni tirriäinen, jonka töppöjalat sojottavat sivuille.

Nämä taisivat kyllä olla viimeiset pulkkakelit tältä talvelta. Tein lauantai-iltana koiran kanssa lenkin metsässä, kun tiellä oli niin liukasta ja havumetsässä on jo sammaleet paljaana, melkein kuin kesäkeli. Varpuspöllökin intoutui hämärän tullen huutelemaan itselleen seuraa.

--

Spring is arriving very fast this year. We were lucky to have enough snow for some more horsey action on Sunday.

Gotta love these Finnhorses. They don't mind hustle and and bustle and carry their tiny loads calmly.

3 kommenttia:

 1. Tomera pikkutyyppi siellä hepan selässä. Minulta jäivät nyt sitten hiihdot tältä talvelta hiihtämättä. En ehtinyt mukaan, mutta ei se mitään. Ihan mahtavaa, että voi fillaroida jo pitkin poikin, tänäänkin kirpparille kuuden kilometrin päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia hiihtokelejä pukkaa kyllä. Toivottavasti kuitenkin vasta aikaisintaan loppuvuodesta. Pyöräilykaudesta minäkin olen aivan innoissani. Hieman pitää varustella, että saan molemmat lapset kulkemaan mukana. Sen jälkeen meitä ei enää pidättele mikään!

   Munkin pitäisi tehdä pitkästä aikaa kirpparireissu. Viime viikon lastenkirppisreissua ei lasketa.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...