torstai 12. maaliskuuta 2015

Vessan ovi on vihreä

Hamarin eteisessä tapahtui jälleen pientä edistystä. Joni naputteli paikoilleen puuttumaan jääneitä sormipanelinpätkiä ja isä maalasi vessan oven.

Pyörittelin tuota oven väriä pitkään. Ensin ajattelin, että siitä tulee kirkkaan keltainen, mutta hylkäsin ajatuksen, koska ovea ympäröi ainakin toistaiseksi maalaamattomat mäntyovet, jotka nekin ovan kellertäviä. Lattia on siniharmaa ja rappujen pinnat vaalean sinertävät, joten sininen jäi pois laskuista.

Ovea vastapäätä olevan naulakon alalaatikot ovat liilat ja mietin pitkään värin toistamista vessan ovessa. Olen edelleen sitä mieltä, että liila olisi toiminut, mutta värivuihkaa selatessani ajauduin vihreisiin ja tässä sitä nyt ollaan. Jopa isän mielestä väri on oikein osuva.

Itse en sitä muistanut, mutta Joni totesi heti värin nähtyään, että se on melkein sama, kuin piharakennuksesta löytyneessä sisältä puretussa vanhassa listan pätkässä. Väri taitaa siis kuulua tähän taloon.

--

Some progress in the hallway at the farm. Missing bits of wall paneling are now in place and my dad has painted the toilet door.

It took me quite a while to decide on the color. I went from yellow to purple and in the end found myself going through the greens. And green I picked in the end. Even my dad thinks it works.

2 kommenttia:

  1. Vau, tuo värihän on aivan loistava!!! Maalasitteko oven paikoillaan? Mun pitäisi jossakin vaiheessa rohkaistua ja ryhtyä saman tyyppiseen hommaan! Toivottavasti yhtä onnistunein lopputuloksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovi maalattiin pirtin pöydällä. Se on meidän talvimaalaamo, kun kellarissa on liian viileää, eikä sinne kyllä ovea ehkä tulisi kannettuakaan. Ovi maalattiin ehkä ensin pohjamaalilla, mutta en ole ihan varma. Tuota vihreää on nyt sudittu kaksi kerrosta ja kolmas pitää vielä jossain kohtaa vetäistä. On vaikea saada peittävää, kun ovessa on niin paljon pintoja.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...