tiistai 1. maaliskuuta 2016

Porkkana-krokotiilikakku

Päivänsankari ilmaisi toiveen krokotiilikakusta. Olen yleensä toteuttanut toiveet iskemällä kakun päälle koristeeksi lasten lelulaatikosta löytyneen muovieläimen. Krokotiiliä ei kuitenkaan tähän hätään löytynyt, joten piti hieman improvisoida.

Kaivelin esiin maustelaatikossa viruneen vihreän sokerimassan ja Päivi muovaili siitä sympaattisen krokotiilin kakun koristukseksi. Massasta leikattiin ja pyöriteltiin muitakin vihreyksiä kakun päälle. Kesken koristelun muistin, että maustelaatikossa on myös putkilollinen kultapalloja, jotka passasivat vihreän kaveriksi vallan mainiosti.

Kuorrutuksen alla piileksii porkkanakakku, jonka tein Gimme some ovenin ohjeella, jota muistaakseni olen aiemminkin käyttänyt. En kuitenkaan ollut ihan täysin tyytyväinen pohjaan, joka oli kyllä hyvänmakuinen, mutta hieman liian kova, joten en nyt rustaa sitä tähän. Lähiömutsin mainion porkkanapiirakan pohja olisi voinut toimia paremmin.

Kuorrutuksen tein smetanasta, tomusokerista ja parista suolaripauksesta. Se on hyvää, mutta en edes kehtaa tähän kirjoittaa kuinka paljon sokeria smetanaan piti sekoittaa, että sain kuorrutuksen edes joten kuten pysymään kakun päällä.

Kokeilkaa itse, jos uskallatte!

//L

2 kommenttia:

  1. Olet Laura liian kriittinen, kakku oli erittäin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, oli se munkin mielestä hyvää, mutta ensi kerralla meinaan tehdä vieläkin parempaa! :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...