Välillä tuntuu, että syömme telttailemassa paremmin kuin kotona hieman alkeellisemmista ruuanlaitto-olosuhteista huolimatta. Tässä juhlapäivän illallismenu:
mustekalaa ja katkarapuja thaimarinadissa
rosmariinimarinoitua lammasta ja grillattuja vihanneksia
merisuolasuklaata ja vadelmia
Reseptejä oli luonnollisesti pakko taas hieman mukailla, mutta alkupalan ohje on alunperin täältä. Lisäsimme reseptiin ainakin katkarapuja ja korianteria. Lampaan ohje on täältä (marinadiin taisi livahtaa vähän inkivääriäkin) ja marinoidut grillatut vihannekset täältä (korvasimme purjon kevätsipulilla ja lisäsimme parsaa). Ihastuin erityisesti grillattuun fenkoliin. Kotimatkalla piti ostaa jo toinen. Nam!
Oih, hyvältä näyttää!
VastaaPoistaRetkellä on jotenkin aina enemmän aikaa panostaa ruuanlaittoon. Kotona keksii aina jotain muuta hommaa.