torstai 8. heinäkuuta 2010

Juhuu - valmista tuli!

Tässä se nyt on - tammikuussa aloittamani torkkupeitto! Ja kylläpäs sitä olikin mukava tehdä! Ja kaiken lisäksi, koska langanpäät tuli pääteltyä melkein automaattisesti työn edetessä, minulle ehkä ongelmallisin viimeistelyvaihe ei tällä kertaa viivästyttänyt projektin valmistumista (käsityökorissani on jo yli vuoden odottanut lankojen päättelyä vaille valmis torkkupeitto). Prässäämiseen olisin kyllä voinut paneutua vähän enemmän, mutta eiköhän peitto käytössä löydä lopullisen muotonsa.

Varsinaista ohjetta en peittoa tehdessä seurannut, mutta inspiraation peiton tekemiseen sain Dottie Angelin tyynyistä ja Yvestownin peitosta.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Nuo ovat niin ihkuja ja kestävät vuosikymmenet.
  Tosiaan... mun miähellä on torkkupeitto, jonka tein hänelle 35 vuotta sitten, kun hän täytti kolmekymppiä ja pääsi ikämies-sarjaan :)
  Juu, niin se aika rientää. Monet ihanat torkut sun peitolla edessä :)
  Mukavaa viikonloppua sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ihanat värit ja tuo valkoinen tuo ne hienosti esille. Ja reunuksesta tykkään myös!

  Mun projektini odottaa just sitä lankojen päättelyä. Ja yhteen virkkaamista myös.

  VastaaPoista
 3. AIVAN MAHTAVA! Tosi raikas. Voisin miettiä jonkin tuollaisen virkkaamista. Katsotaan ideaa lomalla... Vaalea väri on tosi hyvä valinta "taustaksi".

  VastaaPoista
 4. Kiitos!!! Odotan innolla, että kelit vähän viilenisivät (ihan vain hetkellisesti tietenkin!)jotta pääsisin sohvalle testaamaan peittoa!
  Vierastin aluksi tuota valkoista väriä, mutta eihän tuollaisen värikirjon kanssa monikaan väri taitaisi edes sopia. Ja nyt olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Kivaa, kun joskus joku projekti valmistuukin!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Liisa. Aivan huippu-upea peitto. Iloa ja lämpöä täynnä. Käsityön taidon näyte.

  Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut. Lämmintä kesää ja kiitokset viime kesästä.
  Sir

  VastaaPoista
 6. Hooray it looks great! I know that the feel of it is so smooth... will keep you warm in the Winter months!! Congrats!!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...