maanantai 25. tammikuuta 2010

Iloiset pyörylät


Sen siitä saa, kun lueskelee liikaa blogeja. Keskeneräiset käsityöprojektit lensivät nurkkaan, kun uusi torkkupeittoprojekti tuli ja vei mukanaan. Ihan nopeasti vain virkkaan peiton uskottelin itselleni - eihän siihen kauaa mene... Sieltä keskeneräisten projektien nurkasta taitaa parhaillaan löytyä kaksisin peitonalkua - toinen aika alkutekijöissään vielä ja toinen lankojen päättelyä vailla. Mutta nyt pitää saada virkata pyörylöitä. Lauantaina lankakaupassa pyysin saada nähdä keltaisia ja oransseja lankoja - lankakokoelmani ei koskaan ennen ollut edes kuullut moisista väreistä! Ehkä pian jo uskaltaudun virkkaamaan valkoisen reunakerroksen ja yhdistelemään samalla neliönmuotoisiksi muuttuvia lappusia. En malta odottaa, että pääsen taas virkkaamaan!

2 kommenttia:

 1. Olet tehnyt just sellaisia pylpyröitä, joita olen itsekin haaveillut tekeväni! Tosi hienoja!

  Ja hauskaa, että säkin olet yllättänyt itsesi oranssin ja keltaisen kanssa. Mulla on kyllä vielä oranssit langat pysyneet lanka-arkussa, mutta kyllä ne sieltä jo kurkistelee siihen malliin, että saattavat kohta päästä johonkin projektiin.

  En löydä mistään sitä virkkauskirjaani, jossa on erilaisia ruutumalleja. En varmaankaan ole sitä sullekaan lainannut? Harmittaa, jos se on mennyt ihan kokonaan hukkaan. Mutta ehkä se vielä jostain löytyy. Toivottavasti!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, toivottavasti kirja löytyy pian!
  Saattaa olla, että ensi kerralla Suomessa vieraillessani joudun minäkin hamstraamaan seiskaveljestä mitä eksoottisimmissa sävyissä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...