tiistai 5. tammikuuta 2010

Pukinkontissa osa 2

Joulun alla tuli virkattua myös monta huivia. Ostin loppukesästä kirpparilta ison virkatun ananaskuvioidun huivin ja pidin mallista niin paljon, että intouduin kopioimaan mallin huivista. Virkkasin huivit melko paksusta langasta, jotta ne kestäisivät pikkutyttöjenkin käytössä ja luonnollisesti paksulla langalla virkkaus eteni myös aika nopeasti.

Lauran huivin lanka oli sentään vähän hienostuneempaa, mutta silti paksua, jotta mallin lukeminen huivista olisi helpompaa.

3 kommenttia:

 1. Vau, siis ihan alyttoman upea tuo huivi!! Hyvaa Uutta Vuotta, eikohan se taas piakkoin ole aika vuoden ensimmaisille illanistujaisille. Ollaan yhteyksissa!

  VastaaPoista
 2. Osaisinpa mäki virkata noin vaan mallista... Mulla ainaki täytyy olla tarkat sanalliset ohjeet ja mielellään vielä kuvatki apuna:)

  VastaaPoista
 3. Tuo kuvio on kyllä aivan ihana. Ja yllättävän hellpokin vielä!

  Liisan tekemä huivi on ollut mulla käytössä melkein joka päivä. Se on niin ihanan lämmin, että olen uskaltautunut täihin ilman villatakkia!

  Oma versioni huivista ei ole edistynyt uuden vuoden loman jälkeen. Eilen piti sitä virkata, mutta valokuvasin Pluuperin pyynnostä eteistä ja sen jälkeen pääsin taftikukkien värkkäämisen makuun niin, että yhtäkkiä olikin ilta.

  Mutta ehkä viikonloppuna huivi edistyy.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...