tiistai 2. marraskuuta 2010

Ely


Aurinkoinen syyspäivä Elyssä. Harvemmin innostun kirkoista ja katedraaleista, mutta Elyn katedraali oli kyllä hieno. Ihastelin katedraalin satoja ristipisto tyynyjä ja tuijotin niska vinossa kattomaalauksia. Taustalla kuoro harjoitteli illan esitystä varten.

4 kommenttia:

 1. Olen joskus miettinyt, että olisiko ihan syntistä pistää tuollaisessa katedraalissa lattialle pitkäkseen. Olisi paljon helpompaa tutkiskella kattomaalauksia ja kaikkia hienoja rakenteita, jos ei niska puutuisi.

  VastaaPoista
 2. Joo minunkin olisi tehnyt mieli levittää tyynyt lattialle ja käydä pitkäkseni! Onneksi siellä täällä oli kattorakenteiden tutkailuun tarkoitettuja peilejä, jotta niska sai välillä levätä.

  VastaaPoista
 3. Lovely pictures of Ely especially with the shire horse in front of the cathedral. Looks like a postcard! Great tapestry prayer cushions. Just think everyone would be different imagine how long it would take to make thost!

  VastaaPoista
 4. Oih, pakko kommentoida! Asuimme muinoin aika lähellä Elyä ja kirkko on todellä hämmästyttävä ilmestys ympäristössään. Ja mainitsit kuorosta... Minäkin lauloin Englannissa yhdessä kuorossa ja pidimme konsertin juuri tuolla. Oi niitä aikoja.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...