maanantai 29. marraskuuta 2010

Kasvihuoneen talvi


Kasvihuoneen ensimmäinen talvi tuli nopeasti. Vielä pari viikkoa sitten haravoin lehtiä kasvatusaltaisiin kompostoitumaan. Nyt ovat ikkunat jäässä ja kattoa peittää lumi.

Jonia jännittää, miten rakenteet kestävät. Onko katon kulma tarpeeksi jyrkkä, että kasautuva lumi ei paina kattotuoleja alas? Pitäisikö laittaa varmuuden vuoksi tukipuu kannattamaan kurkihirttä?

Minä mietin, että tämä on hienointa, mitä olen koskaan saanut.

3 kommenttia:

 1. Kuurankukat ovat niin kauniita. Minä olen aina ajatellut, että kasvihuone on jotenkin erityisen kaunis talvella, kun jääkukat piirtyy ikkunoihin. Ehkä se on jotenkin romanttista, hylätty, kesää odottava huone vailla ihmisiä...mutta onhan se kesälläkin kaunis. Ensi kesänä saatte kaikki herkkuja :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja jääkukkia kasvihuoneessa ainakin kasvaa!
  Ja tosiaankin, tuota parempaa lahjaa on vaikea kuvitella!

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar - Jotenkin tuolla kasvihuoneessa on ihan taianomainen tunnelma nyt, kun se on ihan tyhjä ja avoin. Lumi peittää lasikattoa ja aurinko paistaa sisään jääkukkien keskeltä. Kesällä siellä tulee kyllä olemaan ihan eri meininki!

  Liisa - Niinpä, tuollaisen kun saa, niin ei ehkä voi ihan hirveän pitkää listaa laittaa joulupukille aikakaan ihan heti.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...