Vai sittenkin toffeekakkua? Viikonloppuna teki mieli leipoa. Syksyn kunniaksi vielä jotain omenaista, mutta silti uuden oloista. Omena-toffeekakku maistui juuri niin taivalliselta kuin kuvittelinkin reseptejä selaillessani.
Lähikaupasta ei valitettavasti sunnuntai-iltapäivänä löytynyt kuin pähkinärouhetta - alkuperäisen reseptin saksanpähkinät näyttävät aika tavalla houkuttelevimmilta! Muuten kyllä seurasin reseptiä hyvinkin orjallisesti - unohdin jopa korvata osan jauhoista kaurahiutaleilla!
Tätä kakkua leivon varmasti uudestaankin. Ja kakku olisi aivan loistavaa ilman kuorrutustakin tai vaikkapa suklaakuorrutuksella...
Tuo on kyllä aika houkutteleva. Teet varmaan meillekin ensi viikolla...
VastaaPoistaEiköhän se onnistu! Nam, voisin syödä viipaleen kakkua vaikka heti!
VastaaPoistaJuu, ja meille myös! Ehkä jo tänä iltana!
VastaaPoista