tiistai 12. huhtikuuta 2011

Hiljaisoloa

Viime viikko meni vähän muissa maailmoissa. Ja uutta opetellessa.

Sillä aikaa tuli kevät.

9 kommenttia:

 1. No mutta! Multa on menny ihan ohi mutta se nyt ei mitään uutta ole :) Joka tapauksessa onnittelut lienevät paikallaan <3

  VastaaPoista
 2. Minä olen kyllä kaikki postauksesi lukenut, tämä oli yllätys! Mahtavaa, ihan menee kylmät väreet. ONNEA sylin täydeltä!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen pieni. Lämpöinen halaus teille kummallekin. Hän on niin ihana, suloinen ja kaunis. Toivottavasti pian tapaamme :)

  VastaaPoista
 4. Erika ja Omenaminttu - Kiitos, kiitos! Tämä on ollut mulle niin kovin henkilökohtainen asia, että en ole osannut siitä aiemmin puhua täällä. Enkä oikein vieläkään.

  Kirjailijatar - Me lähdemme kaffelle heti, kun kelit hiukan lämpenevät ja saadaan vaunuprojekti valmiiksi!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Ihmeteltävää riittää pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 6. Lämpöiset onnentoivotukset tännekin, piti tulla heti kurkistamaan löytyykö pikkuisesta kuvaa ja voih, juuri niin syötävän suloinen pienoinen kuin aavistinkin, onnea!

  VastaaPoista
 7. Anni - Kiitos. Juu, ihmeteltävää riittää varmaan loppuelämäksi. Ja välillä ihmetyttää, että miten sitä itse kuitenkin jaksaa ihan hyvin, vaikka arki on yhtäkkiä vähän toisenlaista.

  Betty Zee - Thanks! Lots of learning to do for us. But so far we've been lucky - she seems to like eating and sleaping a lot. I wonder where she gets that from....

  Asta - Kiitos. Suloinen on tosiaan, sellaiseen vauvamaiseen tapaan. Erityisen suloinen nukkuessaan...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...