tiistai 5. huhtikuuta 2011

Taimikoulu

Paprikan ja chilin taimet olivat jo kasvattaneet ensimmäiset oikeat lehtensä. Maltoin kerrankin mieleni ja annoin niiden voimistua vähän ylimääräistäkin kylvökennostossa.

Viikonloppuna ne pääsivät kukin omaan pieneen pottiinsa keittiön ikkunalle. Jos kaikki menee hyvin, näistä tulee kasvihuoneen ensimmäiset asukit.

5 kommenttia:

 1. Sormia syyhyttää kun näkee noin ihanaisia pikkutaimia. Kevään tullen villiinnyn vallan kaikenmaailman siemenistä, mutta tänä keväänä olen ollut maltillinen... Noita chilejä voisi kyllä kokeilla muutenkin kuin keväällä...

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä ja terhakoita taimia! Minä vasta aloittelen kylvöpuuhia.

  VastaaPoista
 3. Kasvihuoneen ensimmäiset asukit! Kyllä näiden paprikoiden ja chilien kelpaa! Kevät on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 4. Minna - Lupaan joka kevät itselleni, että ensi vuonna olen maltillinen. Tänä vuonna olen onnistunut hillitsemään itseni ihan hyvin mielestäni. Mutta jotain taimia pitää silti aina laittaa tulemaan.

  Omenaminttu - Minäkin toivon ehtiväni vielä lisäkylvöille. Kurpitsoja ainakin pitäisi laittaa ja papujakin tekisi mieli.

  Liisa - Kasvihuoneessa on jo mitattu 18 asteen lämpötila. Odotan kovasti, että pääsemme sitä viimeistelemään ja istutuspuuhiin.

  VastaaPoista
 5. Niin - viime viikolla poissaollessamme tapahtui luonnonvalinta. Nyt taimia on muutama vähemmän, mutta pitää uskoa siihen, että vahvimmat jäivät henkiin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...