keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ompelunurkkaus


Juhuu! Kyllä nyt kelpaa! Pieni asunnon uudelleenjärjestely ja retki Ikeaan ja nyt makuuhuoneessani on ompelunurkkaus! Tästä lähtien ompelukonetta ja muita ompeluun liittyviä tilpehöörejä ei enää tarvitse levittää ruokapöydälle. Ja eiköhän nurkkausta voi tarpeen vaatiessa käyttää muuhunkin askarteluun.

Kulmaus on vielä vähän karu, mutta eiköhän se siitä käyttössä parane. Säilytystilaa ainakin tarvitsen enemmän! Äidin ompelukoneen osat, langat ja muut ompelutarvikkeet ovat siististi mutterilokerikoissa. Mitäköhän muita toimivia säilytysratkaisuja sitä olisi?

5 kommenttia:

 1. Oih, suorastaan yleellinen tuollainen puuhastelunurkkaus, johon saa jättää hommat vähän levälleen tarvittaessa. Aloin heti miettiä mahtuisiko meillekin tuollainen...

  Eiköhän sieltä sun peltipurkkikokoelmasta löydy hyviä piiloja langoille ja nauhoille!

  VastaaPoista
 2. Ompelutarvikkeet ovat jo seitsemässä eri rasiassa... Ja tilanpuute on taas akuutti! Mutta ainakin saan ostaa rasioita lisää ihan luvan kanssa!

  Nurkkaus vie yllättävän vähän tilaa ja vielä ainakin tuntuu olevan tosi monikäyttöinenkin!. Muistan miten gradun valmistuttua oli aivan mahtavaa hankkiutua eroon kirjoituspöydästä. Nyt käytän innoissani uutta nurkkausta läppärihommiinkin!

  VastaaPoista
 3. Upea nurkkaus. Suosittelen viereen tai jopa alle pientä laatikostoa, johon mahtuu hyvä määrä tavaraa. Tuo kuva näyttää ihan kuin jostain Conranin sisustuskirjasta.

  VastaaPoista
 4. Hih, ei täällä nyt ihan niin hienoa ole! Laatikosto olisikin varmaan hyvä idea. Hyvällä tuurilla sellainen saattaisi mahtua jopa pöydän alle.

  VastaaPoista
 5. Entäs muutama niitä sun pieniä puisia lokerikkoja?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...