keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Taitelijan elämää


Jos olisi taiteilija, pitäisi osata elää kauhean pitkällä tähtäimellä. Saisi paikan galleriasta puolentoista vuoden päähän. Sitten kuukausikaupalla valmistelisi yhtä näyttelyä. Itsekritiikin säilä viuhuisi sitä tiukemmin, mitä lähemmäs avajaisia tultaisiin.

Ja sitten voisi käydä niin, että kaksi kuukautta ennen avajaisia saisi lukea lehdestä, että galleristi on tekemässä oharit. Ei olisi muistanut ilmoittaa, että meinaa laittaa lapun luukulle. Se ottaisi hieman aivoon, kun melkein koko näyttely olisi jo maalattu valmiiksi.

Klasulle kävi niin.

Ja sen seurauksena meillä on nyt vähän haipakkaa, kun Klasu päätti pistää näyttelyn pystyyn omin voimin. Nyt meillä yksi viimeistelee taulujaan, toinen rakentaa mainoskylttejä, penkkejä ja pöytiä, kolmas yrittää auttaa markkinoinnissa.

Mutta hei, eläkää tekin sen verran pitkällä tähtäimellä, että laittakaa kalenteriin 4.1.2012 klo 18. Silloin juhlitaan avajaisia osoitteessa Läntinen Rantakatu 3, Turku. Tervetuloa mukaan!

--

A few weeks ago Klasu found out that the gallery in which he was meant to exhibit his work in January was closing down at the end of the year. They had just not had time to let him know. Now he's putting the exhibition on himself which is keeping us all busy. Klasu is finishing his paintings, Joni is making benches and tables for the gallery and I am trying to come up with a marketing strategy.

If you happen to be in Turku on January 4, come join us at the opening at Läntinen Rantakatu at 6 pm!

3 kommenttia:

 1. Oi että! Niin mahtavaa, että pidätte itse näyttelyn. Kiitos kutsusta :) Taidan jopa ehtiä, muistaakseni olen tosin Helsingissä, mutta varmaan kuuden jälkeen Turusssa taas. Taulut näyttää hienoilta, pakko nähdä livenä.

  Minusta ei olisi taiteilijaksi, en ainakaan usko. Olen niin kamalan lyhytpinnainen.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että näyttely nyt joka tapauksessa toteutuu!!!

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar - Toivottavasti pääset mukaan! Kyllä me odotetaan sua!

  Liisa - Niinpä! Nyt on kauheasti kaikkea tehtävää, mutta hienoa, että työt saadaan esille kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...