tiistai 7. helmikuuta 2012

Työn alla

Olen ollut himoväkertäjä viime viikkoina. Kun pikkutyyppi vetelee päikkäreitään, minä heilutan koukkua ja puikkoja. En meinaa millään saada tarpeekseni. Valmista ei silti tunnu syntyvän. Tässä muutama tämänhetkinen projekti:


Pitkästä aikaa isoäidinneliötä. Ja vielä kovin hillityssä väriskaalassa. Olen tykästynyt.


Pikkutyyppi tarvitsisi liivin. Tästä hauskasta t-paidasta innostuneena virkkasin eilen aivan höyrypäisenä. Ja kun tuotos oli siinä vaiheessa, että pääsin sitä sovittamaan, näyttää tekeleeni keskiaikaisen soturin ketjuliiviltä. Tiedättehän, vähän tähän tapaan. Korjausoperaation jälkeen tulos ei ole yhtään sen parempi. Liivi menee lanka-arkkuun kypsymään.


Jouluna aloittamani huppari on melkein valmis. Tätä varten opettelin uudelleen vanhoja kikkoja ja ainakin yhden uudenkin. Niistä lisää, kun saan pari saumaa kasaan ja löydän sopivat napit.

Lisäksi ainakin yksi villatakki odottaa nappeja. Miksi nappeja on vaikka kuinka paljon, mutta ei yksiäkään sopivia? Näin kirpparilla hyvät joulun jälkeen. Miksen ostanut? Oih.

--

I have been working on a number of projects lately. The granny squares are for a gift I am making. The yellow vest is for the little person but is turning out like a medieval chain vest for some reason. The hoodie is also for her. It's been a fun project including A LOT of undoing but it's looking very good. I'll tell you more about all of them (except maybe the vest) when I get done!

3 kommenttia:

  1. Vau, sullahan on siellä tosiaan vauhti päällä! Tuo liivi näyttää tosi kivalta - sun pitää nyt vain yrittää unohtaa se ketjuliivi mielikuva : ) Virkkaat siihen vielä hienon ruusukkeen, niin pikkutyypillä on aivan mahtava liivi!

    VastaaPoista
  2. Liisa - Päätin antaa liiville vielä mahdollisuuden. Purkuhommiksi meni, mutta katsotaan, mitä pienistä muutoksista seuraa.

    VastaaPoista
  3. Ihania värejä! Minä olen kuule yläasteella tehnyt isoäidin neliöistä vauvan peiton. Se on vieläkin meidän sohvalla, hyvin on kestänyt aikaa. Mutta värit ei ole ollenkaan noin kivoja.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...