sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viikonloppuna

Viikot tuntuvat vierähtävän työntäyteisissä merkeissä ja viikonloppuihin huipentuu se kaikki kiva. Hyvä sinällään, että sitä hyvääkin riittää, mutta toki toivoisi että viikollakin tapahtuisi enemmän niitä mainioita hetkiä.

Tänään sunnuntaina pääsin kokkaamaan pitkästä aikaa. Meillä vietettiin pienimuotoisia synttäreitä, ei omia vaan miehen. Jälkiruuaksi oli toivottu Schwarzwaldin kakkua saksalaiseen tapaan, mutta se vaihtuikin ajan puutteen vuoksi jo jouluna tekemääni italialaiseen pähkinäkakkuun. Pääruokana Jamien kirjasta löydetty Melanzane alla parmigiana. Herkkua oli, jos munakoisosta tykkää!

Munakoison väri on hieno. Pitäisiköhän tuo väri hyödyntää jotenkin/jossakin neuleessa tai muussa? Kera vihreän tietysti. Minimunakoiso oli kasvanut kylkeen kiinni.

3 kommenttia:

  1. Onpas sulla ollut mukavan kuuloinen sunnuntai! Meilläkin on tartuttu sellaisiin hommiin, joita ei koskaan ole aikaa tehdä. Siivoamme ullakkoa...

    VastaaPoista
  2. Nam, herkullisen näköistä! Viikonloppu on jo melkein ohi ja monta asiaa on vielä tekemättä. Miten sitä oppisi nauttimaan enemmän arki-illoista?

    VastaaPoista
  3. Hienoja ruokakuvia, vesi tuli kielelle. Tykkäisitte ehkä tästä blogista: http://www.labohemeblog.com/

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...